Rock Oil Logo

NEWSLETTER

Despre Noi

Rock Oil este producatorul uneia dintre cele mai complete game de uleiuri si lubrifianti pentru flote si echipamente industriale din lume.
De la unsori cu rezistenta la temperaturi inalte pentru axe si rulmenti, lubrifianti pentru suspensii si amortizoare, uleiuri pentru motor si hidraulice, produsele Rock Oil intrunesc toate specificatiile cerute de reglementarile in vigoare.

Produsele sunt garantate din punct de vedere al calitatii si intrunesc sau chiar depasesc specificatiile producatorilor de echipamente si utilaje industriale.

Desi este cunoscut in special pentru implicarea in cursele de motociclism, activiatile principale ale producatorului Rock Oil vizeaza in special piata automobilistica, industria de utilaje pentru constructii, cea nautica, agricultura sau industria textilelor. Capacitatea firmei de a produce exact uleiul care sa corespunda cel mai bine unui anumit tip de masina sau unei activitati specifice a reprezentat cea mai buna recomandare. Performantele obtinute in cursele de motociclism au condus la fabricarea de uleiuri pentru producatori cunoscuti de automobile sau motoare. Produsele Rock Oil sunt obtinute din cele mai bune uleiuri si componente chimice sintetice si intrunesc toate standardele de calitate nationale si internationale in toate sectoarele industriale.

Utilizarea corecta a lubrifiantilor asigura o viata indelungata, fiabilitatea si protectia motorului. Fiecare produs Rock Oil a fost conceput cu un anumit scop, asigurand performante ridicate ale motorului. Gama de uleiuri special pentru circuitele de motociclism cuprind trei serii, special adaptate cerintelor fiecarui circuit in parte: road and race, off road si scooter. Toate produsele din aceste game, de la uleiurile de motor, pana la cele auxiliare au fost testate in conditii extreme, de competitie.

Datorita aplicatiilor moderne ale industriei automobilistice, lubrifiantii trebuie sa faca fata tot mai multor cerinte, pentru a asigura fiabilitate si performante optime. Pentru a intruni aceste criterii Rock Oil a dezvoltat o gama de produse perfect adaptate fiecarei cerinte in parte, de la uleiuri de motor, lichid de frana, lichid pentru suspensii, antigel si o gama completa de produse auxiliare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul UTILAJE CASE