Rock Oil Logo

NEWSLETTER

Noutati

Noi sponsorizari Rockoil

Producatorul de uleiuri, RockOil a anuntat reinnoirea unui numar considerabil de contracte de sponsorizare cu echipe de prim rang pentru sezonul de curse din 2012. RockOil va sponsoriza in continuare echipa PAR Honda, care a avut un an fantastic in 2011.
Mai mult [..]


Xtra fiabilitatea Rock Oil

Viata si buna functionare a automobilelor, vehiculelor si echipamentelor industriale depinde ntr-o masura insemnata de alegerea corecta a uleiului de motor. Un ulei de calitate asigura protectie sporita impotriva proceselor corozive si depunerilor pentru motor si partilor aflate in miscare.
Mai mult [..]


Uleiuri pentru ambarcatiunile marine

Traditia, experienta vasta si performanta in fabricarea uleiurilor de motor in doi si patru timpi a producatorului britanic Rock Oil au contribuit la crearea unei game de lubrifianti extrem de competitive pentru ambarcatiunile marine cu motoare suspendate sau amplasate in interior.
Gama de uleiuri in doi timpi beneficiaza de prestigioasa certificare NMMA TC-W3 TM,singura certificare recunoscuta pentru motoarele pentru ambarcatiuni marine in doi timpi de performanta.
Mai mult [..]