Gama de lubrifianți pentru automobile

Rock Oil are o vastă experiență pe piata de automobile si o lungă istorie de implicare în raliuri auto. S-a implicat inclusiv in sprijinirea unei echipe de fabricare a unei auto participante la Le Mans. Această implicare la cel mai înalt nivel ne asigură că Rock Oil este în fruntea tehnologiei de ungere.

Având în vedere cerințele moderne ale industriei de automobile din zilele noastre, cum ar fi puterea motorului ridicată combinată cu nevoia de emisii reduse și intervale de scurgere extinse, lubrifianții trebuie să muncească mai mult ca niciodată pentru a asigura performanță și fiabilitate optime.

Pentru a atinge aceste criterii solicitante, Rock Oil a reușit să dezvolte o gamă sofisticată de produse care să răspundă fiecărei nevoi posibile, inclusiv uleiuri de motor, uleiuri de viteze, lichide de suspensie, lichide de frână, antigel și o serie întreagă de produse auxiliare.

Mulți producători de vehicule, precum: VW, Audi, Mercedes-Benz și BMW au optat pentru utilizarea filtrelor de particule diesel (DPF). Pentru a menține sănătatea filtrelor DPF Rock Oil a lucrat îndeaproape cu multe dintre cele mai importante companii de aditivi din lume pentru a dezvolta o serie de produse special concepute nu numai pentru a satisface, dar și a depăși cerințele filtrelor de particule diesel.

Fiecare lubrifiant Rock Oil are un set specific de omologări care îndeplinesc diverse recomandări OEM (producător de echipamente originale).Verificați omologarea pe care o solicită motorul automobilului dvs. și alegeti lubrifiantul care are această omologare, pentru a va asigura ca veți oferi vehiculului dvs. lubrifiantul de care are nevoie pentru a continua să funcționeze lin și eficient, în timp ce satisface cerințele privind emisiile de particule.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search