image1

Gama de lubrifianți industriali

Rock Oil oferă un pachet complet de lubrifianți pentru industrie, conceput pentru a maximiza performanța echipamentelor, în timp ce se reduce timpul de oprire. Acestea sunt formulate la cele mai înalte standarde posibile, iar gama este proiectată pentru a oferi performanțe maxime în condițiile extreme de muncă întâlnite în industrie. Lubrifianți industriali Rock Oil au o gamă variată de vâscozități ISO, care satisfac cerințele utilizatorului industrial.

Utilizarea lubrifiantului corect este esențială pentru asigurarea fiabilității și protecției pe termen lung a motorului. Fiecare produs Rock Oil este conceput pentru a îndeplini o sarcină specifică, asigurându-vă cele mai înalte performanțe pentru propriile cerințe individuale.

Uleiurile hidraulice HLP Premium

  • sunt potrivite pentru majoritatea sistemelor hidraulice unde sunt necesare niveluri ridicate de protectie si anti-uzură. De asemenea sunt potrivite pentru o gamă largă de alte aplicații în care sunt necesari lubrifianți pentru mașini ce necesita o protective excelenta împotriva uzurii și rezistență la degradare în funcționare. Aceste aplicațiile pot include: sisteme cu angrenaje și rulmenți de mare viteză, pompe, suflante etc. Acesti lubrifianti încorporează tratamente aditive pentru a oferi o durata de viață mare cu protecție împotriva coroziunii, uzurii, oxidării și spumării.Au o durată de viață TOST de 5000 de ore, de peste patru ori durata de viață a fluidelor hidraulice convenționale pe bază de ulei mineral și oferă curățenie și puritate deosebite.

Lubrifiantii hidraulici HVI

  • sunt fluide premium create din uleiuri parafinice de baza, combinate cu pachete selectate din cei mai avansati aditivi disponibili, cu indici de viscozitate ridicata, care permite utilizarea acestora pe o scara foarte larga de temperaturi. Contin zinc, aditivi anti-spumanti, anti-rugina, anti-oxidanti. Lubrifiantii hidraulici HVI ofera o fluctuatie mai mica a viscozitatii pe o scara mai larga de temperaturi. De asemenea, lubrifiantii din aceasta categorie ofera multe beneficii, cum ar fi: viata mai lunga a utilajelor, stabilitate excelenta la oxidare, reducerea uzurii, rezistenta ridicata la coroziune, compatibilitate cu alte branduri de lubrifianti. Uleiurile HVI depășesc 2000 de ore durata de viața TOST , ceea ce inseamna dublu fata de durata de viață a multor lichide hidraulice convenționale pe bază de ulei mineral.

Lubrifiantii hidraulici ZF

  • Sunt lubrifianti fara zinc (Zinc Free), produsi din cele mai performante uleiuri de baza si tratate cu cele mai avansate pachete de aditivi disponibile. Acestea ofera multe beneficii, cum ar fi: stabilitate termica si la oxidare, stabilitate superioara in sistemele hidraulice, protectie excelentã la rugina, fiabilitate dovedita in lucru si o buna dezemulsionare. Lubrifiantii hidraulici ZF protejeaza eficient echipamentele: pompe si instalatii hidraulice. Sunt destinati pentru toate tipurile de sisteme hidraulice de operare la mare presiune si sunt recomandati pentru aplicatiile in care concentratiile foarte mici de zinc sunt esentiale.

Uleiuri transmisii industriale

  • Uleiurile OM Gear sunt fabricate dintr-o combinatie de uleiuri minerale fortificate cu sulf, fosfor si aditivi ce produc un ulei de calitate inalta pentru cele mai multe aplicatii industriale, oferind presiuni extreme si protectie anti-uzura. Uleiurile OM Gear mentin o capacitatea de incarcare excelenta, chiar si la temperaturi de functionare ridicate. Aceste uleiuri sunt extrem de stabile, chiar si atunci cand lucreaza in medii umede, prevenind coroziunea pe piesele din materiale feroase si neferoase.

Lubrifiantii RockFrost

  • Rockfrost este un lubrifiant sintetic ce face parte din gama Synthetic Air Tool si care absoarbe apa din aer,scazand punctul de congelare al solutiei si, prin urmare, punctul de inghet. Punctul de curgere, care este la – 600C si curba vascozitate/temperatura constanta vor pastra echipamentele pneumatice la putere maxima in conditii de temperaturi joase si umiditate ridicata.

AC 2000 – Lubrifianti pentru compresoare

  • Uleiurile Rock Oil AC 2000 sunt create special pentru compresoare. Fac parte din categoria preminum VI si sunt formulate cu aditivi selectati, rezistenti la temperaturi inalte si inhibatori antirugina. Aceste proprietati ale lubrifiantilor duc la reducerea emisiilor de noxe, in concordanta cu cerintele actuale. Aditivii anti-uzura asigura o protectie pe termen lung si confera fiabilitate compresoarelor. Noua formula de lubrifianti pentru compresoare, permite gamei AC 2000 sã fie utilizatã in toata gama de compresoare, indiferent de producator. Se recomandã ca lubrifiantii AC 2000 sa fie utilizati in compresoare simple si complexe, fiind deosebit de eficienti in utilizare continua si constanta la temperaturi de pana la 2200C. Stabilitatea la oxidare oferite de pachetul de aditivi anti oxidanti la temperaturile inalte ofera un control eficient al depunerilor de carbon si, de asemenea, formarea namolului. AC 2000 sunt lubrifianti foarte buni pentru utilizarea in compresoare cu palete rotative, compresoare cu surub de aer si compresoare cu piston, pe o scara larga de temperaturi.

AC 8000 Lubrifianti full sintetici pentru compresoare

  • Rock Oil AC 8000 sunt uleiuri full sintetice pentru compresoare comuse din fluide hidrocarburi sintetice (polialpha olefine) și cea mai recentă tehnologie aditivă. Amestecul este reorientat cu esteri pentru a oferi o compatibilitate excelentă a sigiliilor în comparație cu sinteticile formulate din PAO. Beneficiile includ durata de viață extinsă a uleiului, prin urmare aceasta conduce la o mentenanta si timpi morti reduse, o protecție excelentă la uzură, o bună compatibilitate cu garnituri și vopsele și reduce blocarea separatorului de aer. Gama are, de asemenea, caracteristici excelente ale vâscozității de temperatura, fiind formulată pentru a asigura vâscozitatea corectă la temperatura de funcționare. La temperaturi scăzute, acestea sunt mai puțin vâscoase, permițând pornirea ușoară și consumul redus de energie. La temperaturi ridicate, sunt mai vâscoase decât fluidele convenționale, oferind o lubrifiere mai mare. De asemenea, au o separare excelentă a apei și a aerului, reducând contaminarea și au tendințe reduse de formare a carbonului. Sunt potrivite pentru utilizarea de peste 8000 de ore înainte de schimbare.
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search