image1

TRUCK-GUARD – Gama de lubrifianți pentru camioane și utilaje

Gama de lubrifianți pentru flote comerciale TRUCK-GUARD® asigură o durată mai mare de viață a componentelor motorului, reduce consumul de ulei și combustibil și în același timp emisiile de particule in mediu înconjurator sunt mai mici. Produsele suport includ: de la uleiuri superioare pentru cutia de viteza, axe si vaseline pentru rulmenti pana la uleiuri de amortizare speciale pentru sisteme de suspensie.

La fel ca aplicațiile automobilelor moderne lubrifianții comerciali trebuie să îndeplinească cerințele exigente datorită unei combinații de niveluri de putere crescute și intervale de scurgere extinse, împreună cu cerinte legate de emisii din ce în ce mai stricte. Ultimele reglementări Euro 4, 5 și 6 asigură că toate vehiculele comerciale moderne respectă nivelurile de emisie convenite, care necesită utilizarea sistemelor de filtrare, cum ar fi SCR (Reducere selectivă catalitică) și EGR (recircularea gazelor de eșapament) pentru a asigura reducerea emisiilor. Aceste sisteme au nevoi și cerintei ridicate și cresc astfel asteptarile asupra performantelor lubrifianțiilor comerciali.

Gama Truck Guard include:

  • TRUCK-GUARD 15W-40 este un ulei de motor de calitate superioara pentru autovehicule heavy duty, creat pentru a atinge performantele si cerintele unei game largi de constructori de motoare.
  • TRUCK-GUARD LS 15W-40 este un ulei de motor de calitate superioara, cu nivel de funingine redus creat pentru a satisface performantele ultra superioare diesel (UHPD) al majoritatii constructorilor de motoare.
  • TRUCK-GUARD LS 10W-30 este un ulei de motor de calitate superioara, cu nivel de funingine redus creat pentru a satisface performantele ultra superioare diesel (UHPD) al majoritatii constructorilor de motoare.
  • TRUCK-GUARD PLUS 10W-40 este un ulei calitate superioara, cu interval de schimbare foarte lung, pentru motoare heavy duty pentru transportatori, creat pentru a atinge performantele si cerintele unei game largi de constructori de motoare.
  • TRUCK-GUARD PLUS LS 10W-40 este un ulei de motor full sintetic, cu nivel de funingine redus creat pentru a satisface performantele ultra superioare diesel (UHPD) al majoritatii constructorilor de motoare.
  • TRUCK-GUARD ELITE LS 5W-30 este un ulei de ultima generatie, full sintetic, cu interval de scurgere dificil pentru motoare diesel heavy duty creat pentru a satisface performantele ultra superioare diesel (UHPD) al majoritatii constructorilor de motoare.
  • TRUCK-GUARD ELITE LS 10W-40 este un ulei de ultima generatie, full sintetic, cu interval de scurgere dificil pentru motoare diesel heavy duty creat pentru a satisface performantele ultra superioare diesel (UHPD) al majoritatii constructorilor de motoare.
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search