image1

Rock Oil are o vastă experiență pe piata lubrifianților, cu o istorie îndelungată în implicarea in motospot, inclusiv sprijinirea echipelor din fabrici care concurează la nivel mondial, asigurându-se astfel că sunt în fruntea tehnologiei de ungere. Seria Carbon reprezintă o descoperire majoră nu numai pentru echipa de cercetare și dezvoltare de la Rock Oil, ci pentru industria lubrifianților în ansamblu. Folosind cea mai recentă tehnologie chimică, aceasta promite să ofere performanță și protecție pentru motoarele de curse și rutele de înaltă performanță. Rock Oil a susținut mult timp sportul pe piața motocicletelor și a lubrifiat motoarele mai multor campioni mondiali. Această expertiză și dorința de a oferi doar cele mai bune produse posibile au dus la dezvoltarea seriei Carbon. În 2015, uleiurile pentru motoare Carbon au fost folosite de echipa Albatec Rallycross, Sean Walkinshaw Racing în Formula 4 și, de asemenea, de Japspeed în Campionatul britanic de drift.

Tehnologia aditivă lider pe piață a fost combinată cu cele trei tipuri de uleiuru de bază sintetice avansate de generație următoare. Testele independente au arătat că uleiurile de bază convenționale de ester sintetic de tip polar au o afinitate pentru suprafețele interne ale motorului, care pot fi efective în detrimentul protecției împotriva uzurii. (Acești esteri pot concura cu aditivii pentru suprafață, reducând performanța aditivilor). Ultimele noastre estere non-polare cu performanță extremă nu concurează cu aditivii anti-uzură pentru suprafață.

Pe lângă protecția deosebită împotriva uzurii, pentru a elibera puterea completă a motorului, Rock Oil Carbon Series a fost dezvoltat pentru a reduce semnificativ frecarea prin utilizarea tehnologiei unice de modificare a fricțiunilor organice.

Seria Carbon a fost supusă unei succesiuni viguroase și intense de dezvoltare, atât prin încercări de teren cu parteneri de motorsport, cât și prin teste de laborator ample. Experiența vastă în cursele de motociclete asigură că toate produsele Rock Oil îndeplinesc standardele exigente la acest nivel. Gama constă din patru vâscozități 5W-30, 0W-40, 10W-50 și 10W-60, care între ele acoperă toate aplicațiile majore ale motorului pe piața auto performantă. Gama poate fi folosită atât pentru aplicații de transport cu motor, cât și pentru drumuri rapide și oferă utilizatorilor siguranța că motorul lor este protejat și eliberează puterea maximă

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search